Dubbelwandig rookkanaal

Bezig met laden...

  10 producten

  10 producten

  Dubbelwandig rookkanaal, beste rendement én veiliger!

  Bij het installeren van een open haard of gaskachel in uw woning denkt u in eerste instantie aan warmte en gezelligheid. Logisch! Toch is het belangrijk dat de rook en warmte snel worden afgevoerd om ook een veilig gebruik te kunnen garanderen. Met een dubbelwandig rookkanaal van Veiligrookkanaal.nl slaat u twee vliegen in één klap: rook en hitte worden op een deugdelijke wijze naar buiten geleid, maar u haalt tegelijk het beste rendement uit uw kachel.

  Uitstekende trek in een dubbelwandig rookkanaal

  Hoe werkt het? De naam zegt het al, een dubbelwandig rookkanaal wordt gevormd door twee wanden, waarbij de ruimte ertussen is opgevuld met een hittebestendige, brandvrije keramische wol. Dit zorgt voor een uitstekende trek in de afvoerpijp. In principe is de isolatie voldoende om de warmte voor de directe omgeving te dempen. Een dergelijk dubbelwandig rookkanaal dient uiteraard wel omkokerd te worden met een brandvrij materiaal. Veiligrookkanaal.nl beveelt dan ook Isoduct aan.  Dit is het enige merk rookkanaal wordt zonder omkokering geïnstalleerd kan worden. Isoduct heeft een dubbele isolatiemantel bestaande uit een isolatiedeken en Multimix, een speciaal soort isolatiebeton.

  In onze webshop kunt u terecht voor verschillende dubbelwandige rookkanalen en de onderdelen die u nodig heeft om deze te (laten) bevestigen en installeren. Er zijn verschillende artikelen die u bij ons kunt krijgen:

  • Bevestigingen en steunen, zoals muurbeugels.
  • Dakdoorvoeren; onderdelen om het rookkanaal door het dak te leiden.
  • Eindstukken zoals een trekkende kap.
  • Hulpstukken, zoals T-stukken en bochten.
  • Andere componenten, zoals klembanden.

  Veiligrookkanaal.nl is een vertrouwde leverancier van onderdelen voor een dubbelwandig rookkanaal. Wij leveren onze producten zowel aan particulieren, bouw- en klusbedrijven als gespecialiseerde verwerkers. Heeft u een bepaald onderdeel snel nodig? U krijgt van ons de garantie dat dit binnen drie werkdagen bij uw huis of bedrijf wordt afgeleverd. En mocht een artikel onverhoopt toch niet naar uw zin zijn: bij ons is het retourneren van bestellingen geen enkel probleem.

  Dubbelwandig rookkanaal? Veiligrookkanaal.nl!

  Wilt u meer informatie over dubbelwandige rookkanalen, bel ons dan via nummer 0252-622345, of gebruik de chatfunctie of e-mail. De medewerkers van Veiligrookkanaal.nl voorzien u graag van een deskundig advies. Het aanvragen van een offerte behoort eveneens tot de mogelijkheden. Laat u verrassen door onze lage prijzen, sterker nog, de laagste prijs! Hebben we u overtuigd, neem dan nu contact op met ons. Wij staan klaar om uw order snel naar u op te sturen.